Vyhrajte vstup na podnikatelskou konferenci MILCON, kam přijde i Tomáš Baťa

Unikátní konference, na níž si poslechnete tři vrcholové osobnosti českého podnikání v jediném dni a potkáte se s Tomášem Baťou, přičemž za vstupenku zaplatíte zpětně a jen v případě, že jste byli zcela spokojeni – to je konference MILCON, jež se odehraje 12. června 2018 v Kongresovém centru ve Zlíně.

Konference MILCON 2018

Na rozdíl od běžných konferencí, na nichž se střídá jeden řečník za druhým, představí MILCON (Motivace, Inspirace, Leadership CONference) řečníky jen tři. Ti se ovšem řadí mezi absolutní špičku české podnikatelské scény, své firmy vybudovali v podstatě „na koleni“, ale během necelých tří desítek let je dovedli na světovou úroveň.

Inspirativní příběhy Zbyňka Frolíka a jeho firmy LINET, Stanislava Martince, šéfa KOMA Modular, a Jaroslavy Valové, zakladatelky koupelnového království SIKO, si návštěvníci konference poslechnou ve formě moderovaných rozhovorů, které s řečníky povede zkušený moderátor Marek Chvátal. Rozhovor přitom bude moci svými dotazy ovlivnit i samo publikum.

Hostem konference pak bude i další osobnost českého podnikání, jež pro změnu pochází z dob minulých, přesto má i dnešním podnikatelům dost co říci: Tomáš Baťa v podání herce Gustava Řezníčka.

„Tomáš Baťa je jedním z našich nejvíce inspirujících podnikatelů, od něhož bychom se i dnes měli učit – a mnoho podnikatelů tak opravdu činí. Osobně jej již bohužel na konferenci pozvat nemůžeme, přesto věřím, že jeho zosobnění panem Řezníčkem bude pro návštěvníky vítaným zpestřením, které je interaktivně vtáhne do celého příběhu konference,“ říká Jiří Jemelka, ředitel společnosti J.I.P. pro firmy, jež je generálním partnerem konference MILCON.

Další oblastí, v níž se akce odlišuje od běžných konferencí, je i její přístup k platbě vstupného. Zájemci mají možnost registrovat se na MILCON zdarma a za vstupné zaplatit až po skončení konference. Pokud však s jejím průběhem nebudou spokojeni, nemusejí platit ani korunu. V konferencích stejného konceptu pak pořadatelé plánují pokračovat i do budoucna.

Více o konferenci MILCON si můžete přečíst na stránkách milcon.cz.

Soutěž o vstupenky

Ve spolupráci se společností J.I.P. pro firmy, generálním partnerem konference MILCON, jsme pro vás připravili soutěž o 3 základní vstupenky. Vylosujeme 3 výherce, z nichž každý obdrží jednu vstupenku.

Všichni účastníci soutěže získávají navíc jako poděkování bezplatný přístup ke všem článkům na portálech www.HRNews.cz a www.ManagementNews.cz.

Soutěž probíhala do 31. 5. 2018. Pravidla soutěže.

Výherci se stávají pan Jakub N. ze společnosti Navláčil stavební firma, paní Zdeňka B. z Tatra Trucks a pan Michael F. z Ministerstva zemědělství. Gratulujeme!

Konference MILCON, 12.6.2018 Zlín