Kde hledat vhodné prostory pro vaši konferenci či školení?

Equitana Hotel Resort

Víte, kde naleznete snadno a přehledně na jednom místě vhodné školicí i konferenční prostory? Vyhledávání na internetu může být pro mnohé snadné, avšak ne každý tuší, kde začít hledat. Papírový katalog vám na svých stránkách však může přinést všechny informace v mnohem přehlednější formě a ve výsledku můžete i ušetřit...

Objednejte si Katalog seminárních hotelů ZDARMA

Firemní zákazníci právem požadují od hotelových a kongresových center nadstandardní přístup. Vždyť za krátký časový úsek v dané lokalitě čerpají značný objem služeb. Uspokojit tyto požadavky však dokáží jen špičkové hotely s vhodnými prostory a vybavením. Co vám Katalog nabízí?

  • 87 prověřených hotelů, konferenčních center, golfových resortů a dalších prostor v ČR i SR vhodných pro konání vašich meetingů a konferencí.

  • Přehledná kategorizace podle krajů.

  • Informace o kapacitě sálů i vybavení konferenčních prostor.

  • Informace o ubytovací kapacitě, cenovém rozpětí, stravování a nabídce volnočasových aktivit.

  • Každý hotel je provázán s vlastním rozšířeným profilem na serveru www.meetings.cz.

  • Slevové kupony na ubytování, firemní akce a pronájmy prostor.

Katalog vychází v nákladu 7000 výtisků a je zcela ZDARMA distribuován v rámci významných konferencí pro HR manažery a přímým zájemcům.

S vybranými hotely, které se na stránkách Katalogu objevují již řadu let, máme velmi dobré osobní zkušenosti zejména z pohledu pozitivního přístupu k zákazníkům a vstřícnému personálu.

Pár tipů pro vaši akci

  • Hotel Klostermannova chata v Plzeňském kraji nabízí širokou nabídku sportovního vyžití. Celkovou kapacitu obou konferenčních sálů naplní až 60 osob, kteří se po akci mohou dále věnovat volnému programu v hotelové vinárně nebo široké terase s výhledem na Modravu, která je předností hotelu a je navíc jedním z důvodů, proč je Klostermannova chata kulturní památkou.

  • Hotely Bouda Máma a Hotel Praha jsou oproti tomu vyhledávanými resorty zejména v zimních měsících díky své poloze ve vyšších nadmořských výškách. Bazén, sauna i vířivka mohou být příjemným zpestřením odpočinkového pobytu pro vaše zaměstnance.

  • Pokud klient upřednostňuje co největší prostory, Spa Centrum Equitana a Hotel Holiday Park vám mohou nabídnout sály s vysokou kapacitou v kombinaci s kvalitní konferenční technikou.

Každý resort je specifický stejně, jako jsou specifické nároky každého klienta. Který si vyberete vy?

Hotel Bouda Máma Hotel Park Holiday Hotel Praha Klostermannova chata

Pořádáte i vy firemní akci, školení nebo konferenci? Vyplňte níže přiložený formulář a nechte si ZDARMA zaslat náš Katalog seminárních hotelů 2014/2015 a porovnejte nabídky z celé České Republiky a Slovenska pomocí jediného papírového průvodce. Navíc díky přiloženým slevovým voucherům můžete i znatelně snížit vaše náklady.

Tištěný Katalog seminárních hotelů si můžete objednat ZDE.