Blíží se další konference pořádaná společností Motiv P

Ilustrační snímek

V dny 24. - 25. listopadu 2011 proběhne v Brně v hotelu Holiday Inn Brno další z řad velice úspěšných manažerských konferencí pořádané společností Motiv P s.r.o. na téma "Řízení kariéry".

Půjde o ojedinělou možnost si vyslechnout velice zajímavé řečníky jako např. Petra Berecová - (výkonná ředitelka pro lidské zdroje ze Slovak Telekom), Anna Hogenová - (filozofka z Univerzity Karlovy) či úspěšná kanoistka Štěpánka Hilgertová - (olympijská vítězka v kanoistice). a další. Seznam hostí najdete na stránkách http://www.konference.motiv8.cz.

Každá organizace potřebuje mít lidi, kteří jsou dostatečně kvalifikováni pro splnění svých cílů. Nejen těch, které jsou tento rok před námi, ale i těch, které nás čekají za několik let. Je třeba k nim přistupovat systematicky. Určování cílů funguje na krátkodobé i dlouhodobé úrovni, kdy oběma z nich je třeba věnovat dostatek času i úsilí. Dané cíle si jistě stanovil i Jiří
Kunert. Český ekonom a bankéř, generální ředitel společnosti Unicredit bank ČR. HR konference se bude zabývat nejen dosahování cílů jedince, ale i celé společnosti.

Jak posunout řízení kariéry na další úroveň budeme řešit na naší HR konferenci, která navazuje na předchozí konference. Tyto "meetingy" velice zajímavých lidí byli účastníky ceněné pro svou odbornou úroveň, víceúrovňový pohled a zejména atmosféru.

Jako odlehčení i jistě zajímavý úhel pohledu na svou kariéru vystoupí známý český zpěvák a moderátor Ruda z Ostravy. Tento bavič vystudoval Ostravskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický. Hrál v divadlech a do povědomí české společnosti se dostal zejména vystoupením v pěvecké soutěži X- Factor a Na stojáka. Jistě bude zajímavým zpestřením HR konference pořádané společností Motiv P.

Jak se na konferenci přihlásit?

Kontaktní údaje:
Marta Maráková, manažerka pro komunikaci
agentura Motiv P s.r.o., Řehořova 14, 618 00 Brno
IČ: 64506550
tel.: +420 545 234 698, +420 777 668 476
e-mail: marakova@motivp.cz