Štěpán Rabiňák

Štěpán Rabiňák, nový specialista rozvoje obchodu společnosti TÜV SÜD Czech

TÜV SÜD Czech posiluje svůj tým. Na pozici Specialisty rozvoje obchodu nastupuje Štěpán Rabiňák, který bude zodpovědný za rozvoj strategických aktivit v oblasti automobilového průmyslu. Součástí náplně jeho práce tak bude také získávání nových zákazníků a rozvoj nových obchodních příležitostí.

Od nástupu nového Specialisty rozvoje obchodu si slibuji nejen posílení našich obchodních aktivit směrem k tradičním zákazníkům v České republice, ale také jejich systematický rozvoj za našimi hranicemi,“ komentoval Jiří Socha, ředitel divize Autoservice TÜV SÜD Czech.  

Stát se součástí tak úspěšné a obdivované mezinárodní značky, jako je TÜV SÜD, je pro mě obrovskou motivací a výzvou. Mým cílem je posílit značku TÜV SÜD nejen na českém automobilovém trhu, ale i v rámci celého regionu střední a východní Evropy,“ komentoval svůj nástup Štěpán Rabiňák.

V letech 2010-2013 působil Štěpán Rabiňák v agentuře pro podporu podnikání a investic, CzechInvest, kde pracoval jako specialista rozvoje investic pro automobilový průmysl a zelenou mobilitu. Obchodní zkušenosti získal již na pozici manažera obchodu u dovozce motocyklů značky Triumph DK auto-moto či u britské společnosti TraffiGlove, kde pracoval do května tohoto roku. Mluví česky, německy a anglicky. Ve volném čase se věnuje sportování a historickým motocyklům.

 

Společnost TÜV SÜD byla založena v roce 1866 a její centrála se nachází v Německém Mnichově. V České republice je TÜV SÜD zastoupena od roku 1995, prostřednictvím společnosti TÜV SÜD Czech. Svým klientům nabízí služby v oblastech nezávislého ověřování, testování, inspekce, certifikace, homologace a vzdělávání.