Jan Zadák

Jan Zadák, nový prezident divize podnikových služeb společnosti Hewlett-Packard pro region EMEA

Společnost Hewlett-Packard oznámila, že Jan Zadák přebírá s okamžitou platností roli presidenta divize podnikových služeb (HP Enterprise Services) pro region Evropy, Středního Východu a Afriky (EMEA).

V nově vytvořené pozici presidenta pro podnikové služby v regionu EMEA bude Jan Zadák řídit rozsáhlý mezinárodní tým, jehož hlavní výzvou je další rozvoj spolupráce s největšími podnikovými zákazníky.

Ve své předešlé pozici výkonného vicepresidenta pro globální obchodní aktivity HP vedl Jan Zadák týmy specialistů nabízejících zákazníkům a partnerům komplexní portfolio HP řešení a ucelených integrovaných systémů. Ještě před tím pracoval Jan Zadák jako senior vicepresident a výkonný ředitel jednotky HP Enterprise Business v regionu EMEA. Spolupráci s HP zahájil již v roce 1997, kdy nastoupil do společnosti Compaq Computer Corporation, kde postupně zastával různé vedoucí manažerské pozice, nejprve na tuzemském trhu a později i na úrovni regionu EMEA, včetně zemí střední a východní Evropy. HP koupilo společnost Compaq Computer v roce 2001.