Alexander Vyšek, Jaguar Land Rover

Alexander Vyšek, nový ředitel zákaznických služeb Jaguar Land Rover

Alexander Vyšek nově přichází na pozici Customer Service Director u společnosti Jaguar Land Rover. Bude zodpovědný za obě značky pro Českou republiku a Rakousko a bude mít na starosti především strategické a provozní řízení.

Svou kariéru odstartoval u Raiffeisen Zentralbank (RZB) v Rakousku. Během ekonomických studií ve Vídni a Velké Británii přešel do automobilového průmyslu a pracoval pět let pro General Motors v Rakousku na různých pozicích. Od roku 2010 zastával pozici prodejního ředitele pro Českou republiku společnosti Jaguar Land Rover Austria.

Ivo Řehák, Jaguar Land Rover Ivo Řehák, nový prodejní ředitel Jaguar Land Rover

Ivo Řehák dosud zastával pozici Sales Area Manager pro Českou republiku. Nyní střídá Alexandera Vyšeka na pozici Business Operations Managera Jaguar Land Roveru pro ČR. Bude se starat o rozvoj obchodní sítě, marketing a prodej.

Ivo Řehák vystudoval průmyslovou školu a kariéru odstartoval ve společnosti Konica Minolta, kde byl více než osm let zodpovědný za prodejní a marketingové oddělení. Před nástupem do společnosti Jaguar Land Rover v roce 2012 měl pět let na starosti marketingové aktivity společnosti Baumax v České republice a na Slovensku.