LinkedIn umožní vlastní publikační činnost všem uživatelům

Ilustrační snímek

LinkedIn zavádí možnost sdílet znalosti a rozšiřovat povědomí o tom, v čem jste kutečně dobří. Lidé tak dostanou jedinečnou příležitost budovat svou profesní značku, kterou představuje jejich jméno. LinkedIn navíc umožní sledovat kontakty, které nespadají do sítě kontaktů, a zároveň být sledován.

Uživatelé LinkedIn vědí, že na této síti najdou řadu významných osobností, které mohou sledovat a učit se z od nich. Tito lidé zde publikují zajímavé články se svými poznatky a názory. LinkedIn nyní tuto funkci umožní všem, čímž chce využít profesionální potenciál všech svých uživatelů. Zveřejněný obsah se stane součástí jejich profilu: Bude sdílen v rámci sítě kontaktů a zároveň dostane šanci dostat se k dalším uživatelům.

Marketingový potenciál profesionální sítě LinkedIn stále využívá jen hrstka firem. Většina uživatelů se soustředí spíše na budování svého jména. Možnost publikování obsahu a funkce sledování však představuje další vhodný nástroj k získávání kontaktů na potenciální zákazníky.

Funkce publikování obsahu je prozatím přístupná 25 tisícům členů a postupně bude rozšiřována do dalších jazykových mutací. Pokud síť LinkedIn využíváte a zatím tuto možnost nemáte, můžete si o ni požádat a získat ji dříve. Stačí vyplnit tento dotazník.

-th-

Zdroj: LinkedIn - největší světová profesní sociální síť
Zobrazit přehled článků ze zdroje LinkedIn