Čtěte Management News, dozvíte se, jak lépe řídit sebe i Vaši firmu

Management News je první manažerský portál, který čerpá z renomovaných světových zdrojů a vybírá pro Vás každý den 3-5 zajímavých zpráv, které jinde na českém internetu nenajdete.

Vybíráme pro Vás ty nejzajímavější články

Redaktoři portálu Management News každý den sledují desítky předních světových zdrojů zaměřených na oblast managementu.

Vybrané články se anotují a přepisují do češtiny tak, abyste se během několika sekund mohl rozhodnout, zda se Vám vyplatí článek přečíst.

Pokud Vás anotace zaujme, můžete si prokliknout na originální text nebo jeho zdroj.

Většinu obsahu portálu Management News nikde jinde na českém internetu nenajdete. Registrace pro individuální čtenáře je zdarma.

Pomocí Management News se vzděláváte

Máte málo času na vzdělávání a přesto Vás zajímají nové trendy v oblasti managementu? Chcete být lepším manažerem, leaderem, obchodníkem či marketérem? Zajímá Vás, jak to dělají jinde, ale nemáte kapacitu aktivně hledat informace?

Management News Vám pomůže stále na sobě pracovat a každý den se dozvědět o trochu více z oblastí, které Vás zajímají.

Management News stačí věnovat 10 minut denně

Každý z článků portálu Management News je omezen rozsahem tak, abyste jej přečetli během 2-3 minut.

Management News Vám umožňuje procvičovat i Vaše jazykové znalosti z oblastí, které Vás zajímají.

Pokud Vás materiál zaujme, můžete prostudovat i zdrojový článek, který je většinou v angličtině.

 

Management News


„Rád sleduji nové trendy v oblasti manažerského a profesního rozvoje. Čtu Management News, protože si zde rychle najdu články, které mě zajímají.“

Karel, 56 let, Výrobní ředitel

Management News je Vaším koučem

Každý špičkový sportovec potřebuje svého trenéra či kouče, aby mu poskytl oporu a pomohl dosáhnout stanovených cílů.

Portál Management News je Vaším online trenérem na manažerské dráze. Každý den dostáváte impulzy, tipy a návody jak zlepšit řešení situací, které při řízení firmy či vedení týmu nastávají.

Máte k dispozici přes 10 tisíc zpráv, článků a případových studií

Hledáte inspiraci pro řešení konkrétního úkolu? Využijte archiv Management News, ve kterém máte k dispozici přes 10 tisíc materiálů.

Chystáte fúzi, propouštění, restrukturalizaci nebo jste jen unaveni a potřebujete se nastartovat? Podívejte se do archivu článků, je pravděpodobné, že řešíte situaci, kterou již řada manažerů řešila před Vámi a můžete tak čerpat z jejich tipů rad a zkušeností.

Chcete používat Management News pro vzdělávání Vašich zaměstnanců?

Chcete-li použít Management News jako formu sebevzdělávání Vašich zaměstnanců, nabízíme Vám placenou verzi www.selflearning.cz.

Každý manažer a zaměstnanec by měl být zodpovědný za svůj profesní růst s tím, že mu jako zaměstnavatel vytvoříte odpovídající podmínky.

Selflearning pomáhá při samostudiu Vašich zaměstnanců a přenáší na ně zodpovědnost za svůj profesní rozvoj.

Více informací o službě www.selflearning.cz a její ceně Vám sdělí HELPLINE na tel. +420 731 169 890 nebo info@managementnews.cz.


Management News Vám poskytuje články a studie zaměřené na obchod, marketing, finance, IT a další oblasti řízení firmy

Samostatná kategorie Obchod a marketing

Management News kladou důraz na oblast obchodu a marketingu. Získejte inspiraci a účinné návody, které Vám pomohou v práci s Vaším obchodním týmem. Jak lépe oslovit zákazníka, jakou použít prodejní strategii, jak se prosadit v silné konkurenci. To jsou všechno témata, která Vám a Vašim obchodníkům kategorie Obchod a marketing nabízí.


Náhled článku

Struktura čtenářů Management News dle pracovního zařazení

Struktura čtenářů Management News dle oboru zaměstnavatele

Management News Vám umožňuje sledovat trendy především v následujicích oblastech

  • Manažerský a profesní rozvoj
  • Ekonomika, finance, právo
  • Projektové řízení
  • Moderní technologie
  • Obchod a marketing
  • Nákup
  • Logistika
  • Tvorba cen
  • Reklama, média, PR a komunikace
  • Vedení týmu
  • Průzkum trhu
  • E-komerce
  • Sociální sítě

Regionální obsah

Management News věnuje prostor i malým a středním podnikům a firmám v regionech. Najdete zde řadu příspěvků, které sledují lokální problematiku.

Rozhovory s osobnostmi

Každý měsíc vybíráme několik profesionálů, kteří dostanou prostor o sobě sdělit více prostřednictvím sekce Rozhovory s osobnostmi. Přiblížíme Vám profesní tvář vybrané osobnosti i více z jejího osobního života, zájmů a koníčků.

Personální změny

Profesní kariéra se vyvíjí a řada manažerů během ní vystřídá několik zaměstnavatelů. Abyste zůstali v obraze, odpovídáme v sekci Personální změny na otázky: Kde? Kdo? Kam?

Veřejně přístupný archiv Vám poskytne přehled o personálních změnách na klíčových pozicích. Personální změny můžete přidávat i sami zdarma.

Propojení s nabídkou školení a kurzů, pracovních pozic a prostor pro firemní akce

Management News je součástí skupiny manažersky zaměřených portálů společnosti IVITERA a.s., do které patří i největší portál v ČR s nabídkou školení a kurzů EduCity, pracovní portál JobCity a nabídka konferenčních a školicích prostor Meetings.

Část obsahu sdílejí tyto weby společně, proto na Management News najdete i nabídku zajímavých manažerských kurzů nebo pracovních pozic.