Zlepšete si na HR News a Management News svou angličtinu

Na HR News a Management News najdete od listopadu 2012 vybrané odborné články v česko-anglickém dvojjazyčném náhledu. Můžete si tak při čtení vyzkoušet možnost sebevzdělávání v angličtině tak, jak ji nabízí internetový vzdělávací portál Selflearning.cz.

Pravidelně se budete setkávat se dvěma typy dvojjazyčných článků. Články označené vedle titulku odkazem „Zobrazit dvojjazyčně“ (např. zde: Nepodceňujte ověřování referencí) si budete moci přečíst v češtině i angličtině vedle sebe a sami tak porovnat české výrazy a anglickými. Články označené odkazem „Výuka angličtiny“ (např. zde: Průvodce obtížnými rozhovory se zaměstnanci) pak budou navíc zvýrazňovat typické jazykové jevy a fráze v Business English. Tyto jevy a fráze budou v textu označeny barevně a přeloženy do češtiny. Získáte tak praktickou možnost rozvoje v jazyce, který je nezbytnou součástí manažerské praxe.

Překlad článků zajišťují odborní překladatelé našich portálů a překladatelské agentury Channel Crossings. Pokud si budete chtít přečíst více dvojjazyčných článků najednou, vyberte si články na hlavní stránce vpravo dole pod odkazem „Články s výukou angličtiny“.

Pokud vás tato forma zdokonalování v angličtině zaujme a budete si ji chtít vyzkoušet intenzivněji, zaregistrujte se ke zkušební verzi služby Selflearning.cz, kde budete mít denně k dispozici čtyři až pět článků v obou jazycích a řadu dalších výhod.

Selflearning.cz je internetový vzdělávací portál, který funguje na principu monitoringu stovek předních internetových zdrojů z oblasti osobního a profesního rozvoje. Tématicky je členěn do tří hlavních oblastí – manažerský rozvoj, řízení lidských zdrojů a obchod a marketing. Pro vzdělávání svých manažerů jej používají přední tuzemské firmy, jako například ČEZ, Telefónica Czech Republic, Komerční banka, Škoda Auto, Všeobecná zdravotní pojišťovna a desítky dalších malých a středních podniků.

Veškeré dotazy ke službě Selflearning a výuce angličtiny jejím prostřednictvím rádi zodpovíme na SELFLEARNING HELPLINE: tel. +420 222 744 111, +420 736 700 918, e-mail: klient@selflearning.cz.