Jiří Švaříček a jeho cesta na ředitelský post

Vytisknout

Jiří Švaříček je ředitelem Spa hotelu Imperial v Karlových Varech tři roky. O manažerském postu však nikdy nesnil. Po maturitě nastoupil jako číšník do mariánskolázeňského hotelu Esplanade, pak si vyzkoušel práci v hotelovém hostinci Seewirt v rakouském Aschau. Ten měnil vlastníka a nová majitelka se v obsluze restaurace nevyznala. Zůstal tedy a vedl restauraci, bar, kuchyni i sklad.Ve třiceti letech dostal nabídku z mariánskolázeňského hotelu Palace, aby dělal takzvaného F&B manažera (šéfa…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace