Chcete mít „Myšlení první ligy“?

Myšlení první ligy

V červnu se Praha a Bratislava stanou dějištěm výjimečné události. Tři TOP spíkři - Jan Mühlfeit, Marian Jelínek a Marie Diamond - se sejdou na jednom pódiu, aby zájemcům poradili, jak dosáhnout úspěchu. Semináře s názvemMyšlení první ligy se budou konat 4. června v Praze a 5. června v Bratislavě.

Každý z nás má dnes možnost projevit svůj talent a potenciál. Pro úspěch v jakékoliv oblasti je pro každého důležité zjistit, jaké má silné stránky, co je jeho vášeň, tedy po čem touží a kde je na trhu zrovna příležitost.  A pokud chce být v životě úspěšný, musí stavět na svých silných stránkách - objevit je, poznat je a rozvíjet.

Podívejte se na své schopnosti novýma očima

Tři TOP spíkři, Jan Mühlfeit, Marian Jelínek a Marie Diamond, přiblíží posluchačům svůj pohled na byznys, komunikaci a současný svět. Všechny tři osobnosti dosáhly výrazných úspěchů, každá v jiné oblasti. Účastníkům nabídnou nové pohledy, návody k rozvoji, inspiraci ke změně nebo pomoc při hledání ztracené motivace jak v oblasti pracovní, tak soukromé. Zažijte i vy inspirativní a motivační večer, který vám pomůže aktivovat, uchopit a poslat do světa svůj talent - podívejte se na sebe a svůj talent novýma očima.

Proč myšlení první ligy?

Při vyslovení sousloví "první liga" většině z nás naskočí asociace se sportem. Díky paralelám mezi vrcholovým sportem, byznysem a životem můžeme tyto tři oblasti vzájemně propojovat a obohacovat.

Člověk se dostane pouze tam, kam mu dovolí jeho mysl. Když myslíte jako lidé z první ligy, tak se do ní s největší pravděpodobností také dostanete. Občas klesnete, ale zase se vrátíte, protože vaše mysl se nesmíří s druhou ligou nebo s divizí. Pokud ale budete pořád pochybovat a myslet jako hráč okresního přeboru - zřejmě se do první ligy nikdy nedostanete. Štěstí, odvaze a úspěchu předchází pečlivá příprava.

Marie Diamond

Globální transformační koučka, motivační lektorka, mistryně Feng Shui, kmotra knihy a filmu „The Secret", ale také prezidentka Asociace transformačního leadershipu v Evropě. Vede a koučuje světové autory, filmové a hudební celebrity, lídry společností z Fortune 500, klienty z korporátního i státního sektoru, kterým svými znalostmi pomáhá transformovat jejich osobní i obchodní prostředí.

Jan Mühlfeit

Globální stratég, kouč a mentor, 22 let působil v nejvyšším vedení Microsoftu, je držitelem mnoha ocenění. Jan říká: „Odemykání lidského potenciálu je pro mne osobní mantrou, protože si myslím, že pokud lépe využijeme to nejlepší v nás, podaří se tak vytvořit i lepší svět k našemu žití.

Marian Jelínek

Hokejový trenér a kouč vrcholových sportovců. 25 let působil jako hokejový trenér, v roce 2005 jeho tým zvítězil na MS, deset let spolupracoval s Jaromírem Jágrem a dvakrát dovedl hokejovou Spartu k extraligovému titulu. Je spoluautorem 8 knih a získal doktorát z kinantropologie a psychologie. Marian Jelínek během své kariéry propojil sport a osobní rozvoj. Pomáhá hráčům najít způsob, jak se soustředit na ledě i při tréninku, a dosahovat tak nejlepších výsledků. Postupy z trenérské kariéry Marian Jelínek úspěšně přenáší i do dalších oblastí života. Působí jako mentor a kouč, přednáší, vede různá školení a workshopy.

8 kroků k úspěchu

  1. Uvědomte si, že základem pro dosažení úspěchu je správné myšlení - nedovolte, aby vám v úspěchu bránila vaše hlava.

  2. Pracujte na svých silných stránkách – identifikujte je a využívejte správným způsobem.

  3. Využívejte naplno svůj potenciál - naučte se, jak vyniknout a vytvořte si svou osobní vizi.

  4. Nezapomínejte, že i když někoho učíte, stále jste žáky – kombinujte své vrozené talenty se vzděláváním a zkušenostmi.

  5. Rozvrhněte si správně energii - zvyšujte svou osobní efektivitu a získejte tak více času pro sebe.

  6. Harmonizujte své pracovní i domácí prostředí - žijte, pracujte a spěte v prostředí, které podpoří vaše cíle.

  7. Nepřeceňujte materiální stránku – vybírejte si primárně to, co vás baví, peníze jsou až sekundární věcí.

  8. Trénujte, hrajte, skórujte! A buďte součástí první ligy!

 

Kdy a kde se naučíte myšlení první ligy?

V sobotu 4. června 2016 v Praze

KC U Hájků (Grandior Hotel Prague)

Na Poříčí 42, 110 00 Praha 1

www.mysleniprvniligy.cz

 

nebo

 

v neděli 5. června v Bratislavě

Hotel DoubleTree by Hilton

Trnavská cesta 27/A, 831 04 Bratislava

www.myslenieprvejligy.sk

 

Soutěž o volnou vstupenku na semináře „Myšlení první ligy“ 4. června 2016 v Praze

 
Chcete-li se zúčastnit některého se seminářů Myšlení první ligy, které proběhnou v sobotu 4. 6. 2016 v pražském KC U Hájků (Grandior Hotel Prague), máme pro vás jednu volnou vstupenku za odpověď na jednoduchou otázku.

Soutěž probíhá do pátku 3. června 2016 do 9:00. Výherci budou kontaktováni zástupci HR News. Vstupenka bude k vyzvednutí na místě konání akce.

Soutěž byla ukončena. Vítězem se stal pan Pedro G. ze společnosti HCM Line. Gratulujeme!