Marketing Challenge Forum - Praha, 7. října 2014

Jaké jsou aktuální trendy v B2B? Na jaké akce stojí za to zvát své obchodní partnery? Je více v kurzu Pražské jaro, nebo Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary? Na tyto a další otázky se dozvíte odpovědi na akci Marketing Challenge Forum, která se koná 7. října v pražském klubu Lávka.

Exkluzivně pro tuto akci je pořádán ve spolupráci s agenturou STEM/MARK specializovaný výzkum „Smysluplnost akcí a trendy v B2B marketingu očima manažerů“. Kromě prezentace výsledků výzkumu je program nabitý aktuálními tématy z oblasti B2B marketingu, na který je celý letošní ročník zaměřen. A vystoupí opravdu ti nejpovolanější s praktickými případovými studiemi a ukázkami B2B marketingových kampaní.

Carlo Capalbo představí možnosti sponzoringu Pražského mezinárodního maratonu a jeho přínos pro B2B marketing, za druhou stranu vystoupí zástupce jednoho z hlavních partnerů maratonu, Jan Čermák z Volkswagenu. Dále se v sekci B2B marketing a sportovní akce představí neméně silný spíkr, a sice Marek Tesař, který dlouhá léta působil ve vedoucích pozicích agentury Ogilvy. Následovat bude blok zaměřený na on-line marketing, kde vystoupí s reálnými případovými studiemi specialista na on-line Petr Macek, Jiří Cívka z Generali a Michal Rybář z Makra.

Jak měřit návratnost marketingových investic se dozvíme od Vladimíra Buti z Mediatelu. Jak si poradit pomocí nových technologií s tím, když zákazníci hledají Vás, prozradí Jaroslav Holý z Imperu se svým příspěvkem „B2B data - a co když zákazníci hledají vás?“. Pokud na naopak tápete v tom, kde získat kvalitní databáze, nenechte si ujít case study Přemysla Nikrmajera z Bisnode. Kromě zajímavých vystoupení je pro účastníky připraven i bohatý doprovodný program se soutěžemi, představující mnoho novinek.

Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Právě teď máte navíc možnost přihlášení za early birds cenu 4 900 Kč.

Více informací naleznete na webu akce www.marketingforum.cz