Strategické fórum po roce opět přivítá osobnosti z vědy, politiky a byznysu

Netradiční hosté i decision makeři, inspirativní témata a nádherný prostor hotelu The Augustine v centru Prahy. To je Strategické fórum, které bude již po osmnácté hostit přibližně stovku ředitelů českých firem. Osobnosti z vědy, politiky i byznysu budou diskutovat o zásadních otázkách českého podnikatelského prostředí již 27. a 28. listopadu 2014!

Hosty bohatého programu budou exprezident Václav Klaus, který zhodnotí českou podnikatelskou scénu 25 let po pádu komunismu. V kom se skrývá úspěšný psychopat, prozradí vedoucí Národní referenční laboratoře prionových chorob František Koukolík. O změnách společenského paradigmatu západní civilizace promluví egyptolog Miroslav Bárta. Zpátky do současnosti publikum vrátí a na nevyužitý potenciál Česka narazí ekonomové Aleš Michl a Ilona Švihlíková. O své zkušenosti z praxe se podělí i úspěšní ředitelé firem Siko Koupelny a Hamé, Jaroslava Valová a Martin Štrupl. O strategii dalšího směřování české ekonomiky budou diskutovat ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, prezident SPČR Jaroslav Hanák, odborový předák Josef Středula, David Ondráčka z Transparency International či Zdeněk Kudrna z Vídeňské univerzity. A tím výčet inspirativních osobností a témat nekončí.

Cílem organizátorů bylo otevřít diskusi o stavu a budoucnosti české ekonomiky z tak trochu jiného pohledu. „Sám jsem zvědavý na to, jak se současná společnost může poučit od dávných civilizací nebo, co se děje v hlavách některých lidí, které neuropatolog František Koukolík nazývá úspěšnými psychopaty,“ říká event manager pořádající společnosti top vision Aleš Mohout.

Posláním fóra je podělit se o manažerské zkušenosti uznávaných leadrů nejen z businessu a otevřít diskusi špičkových manažerů nad novými možnostmi, kreativními vizemi a impulsy pro rozvoj českého byznysu.

Zaregistrujte se na webových stránkách www.strategickeforum.cz.