Kde hledat vhodné prostory pro vaši konferenci či školení?

Konferenční prostory EQUITANA HOTEL RESORT

Víte, kde naleznete snadno a přehledně na jednom místě vhodné školicí i konferenční prostory? Vyhledávání na internetu může být pro mnohé snadné, avšak ne každý tuší, kde začít hledat. Papírový katalog vám však na svých stránkách může přinést všechny informace v mnohem přehlednější formě a ve výsledku můžete i ušetřit...

Objednejte si Katalog seminárních hotelů ZDARMA

Firemní zákazníci právem požadují od hotelových a kongresových center nadstandardní přístup. Vždyť za krátký časový úsek v dané lokalitě čerpají značný objem služeb. Uspokojit tyto požadavky však dokáží jen špičkové hotely s vhodnými prostory a vybavením.

Co vám Katalog nabízí?

  • 62 prověřených hotelů, konferenčních center, golfových resortů a dalších prostor v ČR i SR vhodných pro konání vašich meetingů a konferencí.

  • Přehledná kategorizace podle krajů.

  • Informace o kapacitě sálů i vybavení konferenčních prostor.

  • Informace o ubytovací kapacitě, cenovém rozpětí, stravování a nabídce volnočasových aktivit.

  • Každý hotel je provázán s vlastním rozšířeným profilem na serveru www.meetings.cz.

  • Slevové kupony na ubytování, firemní akce a pronájmy prostor.

Katalog vychází v nákladu 9 000 výtisků a je zcela ZDARMA distribuován v rámci významných konferencí pro HR manažery a přímým zájemcům.

S vybranými hotely, které se na stránkách Katalogu objevují již řadu let, máme velmi dobré osobní zkušenosti zejména z pohledu pozitivního přístupu k zákazníkům a vstřícnému personálu.

Pár tipů pro vaši akci

  • Hotel Klostermannova chata v Plzeňském kraji nabízí širokou nabídku sportovního vyžití. Celkovou kapacitu obou konferenčních sálů naplní až 60 osob, kteří se po akci mohou dále věnovat volnému programu v hotelové vinárně nebo široké terase s výhledem na Modravu, která je předností hotelu a je navíc jedním z důvodů, proč je Klostermannova chata kulturní památkou.

  • Hotel Bouda Máma a Grund Resort Golf and Ski jsou oproti tomu vyhledávanými resorty zejména v zimních měsících díky své poloze ve vyšších nadmořských výškách. Bazén, sauna i vířivka mohou být příjemným zpestřením odpočinkového pobytu pro vaše zaměstnance.

  • Pokud klient upřednostňuje co největší prostory, Spa Centrum Equitana a Hotel Holiday Park vám mohou nabídnout sály s vysokou kapacitou v kombinaci s kvalitní konferenční technikou.

Každý resort je specifický stejně, jako jsou specifické nároky každého klienta. Který si vyberete vy?

Klostermannova chata Hotel Bouda Máma Hotel Park Holiday Grund Resort Golf and Ski ****

Pořádáte i vy firemní akci, školení nebo konferenci? Vyplňte níže přiložený formulář a nechte si ZDARMA zaslat náš Katalog seminárních hotelů 2014/2015 a porovnejte nabídky z celé České Republiky a Slovenska pomocí jediného papírového průvodce. Navíc díky přiloženým slevovým voucherům můžete i znatelně snížit vaše náklady.

Objednejte si tištěný Katalog seminárních hotelů ZDARMA