Odemkněte svůj skrytý potenciál s Janem Mühlfeitem

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit věří, že jedinci, organizace i státy mají obrovský lidský potenciál, který však málokdy plně odemknou. Jan strávil 22 let v Microsoftu. Spolupracoval s nejlepšími lídry a mysliteli globálního světa. Měl možnost učit se od jednoho z nejúspěšnějších lidí planety – Billa Gatese. Přednášel na prestižních světových univerzitách a byl hostem globálních talk show, které sledovaly milióny diváků.

Jan Mühlfeit sám říká: „Jsem přesvědčen, že to, že jsem začal pracovat na mých silných stránkách a na silných stránkách našich týmů, změnilo pozitivně můj život. Náš tým vyhrál 4x v řadě Global Business Premiere League. Jediným způsobem, jak uspět v podnikání, sportu, umění a politice je uplatnění vašeho talentu a silných stránek. Pokud děláte to, co se vás baví jste nejen úspěšnější, ale také šťastnější, a pokud jste šťastnější tak máte lepší imunitní systém, takže jste zdravější.”

Nyní máte možnost exkluzivně zažít Jana Mühlfeita na vlastní kůži v rámci kurzu Odemykání lidského potenciálu a Pozitivní leadership: Rozvoj týmu postavený na silných stránkách a najít svoje silné stránky podle světové metodiky Gallup StrenghtsFinder, kterou Jan Mühlfeit používá již od roku 2000 a je také oficiálně certifikovaným koučem této metodologie.

Termíny naleznete na portálu Educity.